90 fok

2023.06.11. 16:37

Videón az életveszélyes kocsi kanyar - ahol állandó rettegésben élnek a lakók

Videón is megmutatták a kocsiak, hogy miért rettegnek a veszélyes kanyartól. Ráadásul az autópályán megint munkálatok folynak. Újra a településen keresztül fognak száguldozni az elterelt kamionok.

Az útkezelő szerint csak be kell tartani a kihelyezett táblák utasításait

Forrás: Tények.hu

Ahogyan arról a Kemma.hu először beszámolt róla,  egy veszélyes kanyar miatt rettegnek a Kocson élők. A Tatai út és a Kossuth utca találkozásánál levő keskeny, ámde éles kanyarban rendszeresen kisodródnak az autók, a járművek pedig olyankor az út mellet lakók kerítésében landolnak.

Bátki Kálmán a Kemma.hu-nak elmondta, hogy harmincig számolták a becsapódásokat, aztán feladták. A Közút tud a problémáról, de csupán egy figyelmeztető- és egy sebességkorlátozást érvényesítő táblát tettek ki a helyszínre.

Az útkezető szerint a többi már az autósok fegyelmezettségén múlik, hiszen a táblákon foglaltakat be kell tartani. A lakók először a Kemma-hu-nak meséltek kálváriájukról, most a Tények.hu is riportot készített velük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában