Állatvédők

2023.06.13. 10:30

Szerencsés kutyamentő akció Szentmiklóson: megunta a mama, hogy mindenki „babázni” akart

Dunaszentmiklósra riasztották a Tatai Civil Állatvédőket: a mama kutya és nyolc kicsinye egy vízelvezető árokban húzta meg magát.

Kemma.hu

Forrás: Tatai Civil Állatvédők Egyesülete/Facebook

Tegnap este bejelentés érkezett a Tatai Civil Állatvédők Egyesületéhez, ugyanis egy mama kutya és babái egy vízelvezető árokban voltak. A mama a bejelentő szerint morgott, hiszen védte kicsinyeit. Mint írták, kiérkezésüket követően a mama kutya jól reagált a behívásra, azonnal farkcsóválva közelítette meg az állatvédőket. A finom húskonzervet hálás tekintettel falta fel az utolsó morzsáig.

– Nem zavarta hogy a babákat megnéztük, sőt...az sem hogy kivettük az egyiket. A chipleolvasó jelzett. Zoli azonnal hívta a tulajdonost, aki sajnos nem volt a környéken, de kérdésünkre elmondta, hogy nagy volt a jövés menés, hiszen mindenki kiskutyázni akart, így a mama jobbnak látta, hogy a babáit elviszi nyugodtabb helyre. Ígéretet  kaptunk, hogy pár órán belül rendezik a család sorsát. Természetesen ellenőrizzük, hogy mind a mama, mind a nyolc baba visszakerült-e az ingatlanra – írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában