Bemutatkozás

2023.06.27. 09:00

Soha nem bánta meg: Tatabányát választotta a Szent Borbála osztályvezető főorvosa

Május óta dr. Göbl György személyében új vezetője van a Szent Borbála Kórház traumatológiai osztályának.

Kemma.hu

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számolt be arról, hogy új vezetője van az intézmény Ortopédiai és Traumatológiai Osztályának. A 43 éves egészségügyi múlttal, 3 szakvizsgával – baleseti sebészet, kézsebészet, fizioterápia - rendelkező dr. Göbl György május 1-je óta tölti be a tisztséget.

Az osztályvezető főorvos 1989-ben szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen.  Az egyetem előtt dolgozott műtősfiúként, harmadévtől éjszakás ápolóként, majd fiatal orvosként 15 évig részállásban a mentőszolgálatnál eset/roham kocsin, illetve a légi mentésben helikopteren szolgálva. Mindig erre a pályára készült.

– Az egyetem elvégzése után két traumatológus álláspályázat volt Magyarországon, – Hatvanban és Tatabányán –, az utóbbit választottam.

 Soha nem bántam meg.  Szeretek itt élni a városban, szeretek itt dolgozni a Szent Borbála Kórházban.

– részletezte a főorvos, aki azt is elmondta, ha valaki szeretne becsületesen megtanulni dolgozni és beteget ellátni, akkor az ő osztályán jár a legjobb helyen. Kifejtette, hogy gyakorlatilag a baleseti sebészet végtagi vonatkozásában mindenféle műtétet végznek, ortopédia területén a végtagokon ugyancsak széles spektrumon végeznek helyreállító műtéteket, az ízületi pótlások túlnyomó többségét csípő, térd, váll ízületi műtétek teszik ki, utóbbiban országos vezető szerepet is betöltenek.

– Osztályunk egy nagyon jó osztály, nagyon jó közösséggel. Ez egy összetartó csapat, akik nagyon sokat dolgoznak, munkájukat nagy odafigyeléssel, gondossággal, szeretettel végzik még akkor is ha a munka becsületes elvégzéséhez nem vagyunk elegen – fejtette ki dr. Göbl György.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában