Komárom-Esztergom vármegye

2023.06.02. 09:00

Pénteki programajánló

Baj

Falu és családi napot szerveznek a településen. Pénteken 18 órától a Kaméleon kölykök adják elő az Álomország című musicalt.

Bakonyszombathely

Az általános iskola diákjai műsoros estet tartanak a közművelődés házában. A program pénteken 18 órakor kezdődik.

Epöl

Gyermeknap és szakköri kiállítás lesz az iskola udvarban pénteken 15 óra 30 perctől. A tárlat megnyitása utána gyermektáncház, kutyás bemutató várja az érdeklődőket, de lesz lángos, íjászat, kézműves sátor, fajátékok és ugrálóvár is.

 

Esztergom

 

A Duna Múzeum Európai Közép Galériája Vertel József bélyegtervező grafikusművész szabadtéri életmű kiállítására várja az érdeklődőket. A program pénteken 17 órakor kezdődik.

Bőhm Aranka festménykiállítása nyílik meg a Szentgyörgymezői Olvasókörben. A program pénteken 17 órakor kezdődik. A kiállítást Berekmériné Ilona nyitja meg. Zenei közreműködő: Szegő Domokos (gitár). A kiállítás – a terem vegyes használata miatt – előzetes egyeztetéssel, vagy szombaton 9-12 és 14-18 óra között (kivéve június 10-én) június végéig látható az olvasókörben.

 

Észak-Komárom

 

Harmadik alkalommal szervezik meg a Jazzpikniket, amely pénteken és szombaton lesz. A programnak a Tiszti Pavilon ad otthont.

 

Komárom

 

Pethő Marcell gordonka koncertjére várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal dísztermébe. A program pénteken 18 órakor kezdődik.

Tata

Ami a lábunk alatt hever címmel nyílik időszaki kiállítás a Kuny Domokos Múzeumban. Köszöntőt mond Michl József polgármester és dr. Schmidtmayer Richárd. A program pénteken 16 órakor kezdődik, majd 18 óra 30 perctől múzeumpedagógiai foglalkozás kezdődik.

Pénteken a budapesti Kroó György Zene- és Képzőművészeti Kőbányai Alapfokú Művészeti Iskola zenekara játszik a tatai Esterházy-kastély Zöld Szalonjában. A díjtalanul meghallgatható koncert 18 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában