Gratulálunk!

2023.06.15. 20:22

Országos elismerést kapott Tardos tevékeny tanárnője

Elismerést kapott a tardosi iskola tanárnője. Hédi Katalin a Digitális Témahét megrendezéséért kapott két elismerést is.

G. D. V.

Hédi Katalin a Petőfi200 című pályázatával két díjat is kapott

Forrás: Fekete Lajos Tardosi Tagintézmény/Facebook

A kezdetek óta csatlakozik a digitális témahét rendezvényhez a Vaszary János Általános Iskola Fekete Lajos Tardosi Szlovák Nemzetiségi Tagintézménye. Idén 7. alkalommal rendezték meg az iskolában a projekthetet Hédi Katalin tanárnő szervezésében. A program célja, hogy az iskola tanulói együttműködve készítsenek egy termék, alkotás digitális eszközöket használva. 

– Mint minden évben, idén is aktuális témát választottak az iskolások, és Petőfi Sándor 200 évvel ezelőtti születésnapjára emlékezve digitális verseskötet hoztak létre. Végül a projektterv és a projektbeszámoló is elismerésben részesült. A díjakat Budapesten, az Eiffel Műhelyházban adták át, ahol a  nyerteseket Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, a Digitális Témahét fővédnöke és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet elnökigazgató-helyettese köszöntötte – árulta el Hédi Katalin tanárnő.

Hédi Katalin a Petőfi200 című pályázatával két díjat is kapott: „Alkotás digitális eszközökkel” különdíj az EdTech Magyarország támogatásával, melynek jutalmaként részt vehet egy továbbképzésen illetve "Innovációs különdíj", melyért egy az eTwinning Magyarország ajándékcsomagot kapott az Oktatási Hivatal jóvoltából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában