Tájékoztatás

2023.06.27. 06:50

Júliustól nagy változások a tatabányai tömegközlekedésben, mutatjuk, mire készüljetek

Sok helyi járat útvonala, indulási ideje és helye is megváltozik július 1-jétől Tatabányán.

Kemma.hu

A T-Busz közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy július 1-jétől a városban a helyi járati közlekedésében egyes viszonylatokban módosított menetrend lép életbe. Ezek a változások sok tömegközlekedőt érintenek, Mutatjuk, mire lehet számítani.

Július 1-jétől:

  • A 3-as  és  8-as viszonylatokon egyes járatok nem érintik a Szent György utca, Kertváros lakótelep és Kertváros lakótelep, forduló megállóhelyeket.
  • A 10-es és 11-es   viszonylatokon egyes járatok indulási és menetideje módosul.
  • A  4-es viszonylaton a járatok útvonala és indulási ideje módosul. A járatok nem érintik a Puskin müvelődési ház, Kossuth L. utca,
    Árpád köz, Vágóhíd utca és Eötvös utca megállóhelyeket. Továbbiakban a járatok megállnak a Madách I. utca, Kollégium, Sárközy Géza út, Turul utca, Sárberki ltp., Sárberek bej. út és Összekötő út megállóhelyeken.
  • 4-es  jelzéssel  a járatok Kertváros végállomás - Bányász körtér, 14-es jelzéssel Kertváros, végállomás - Omega Park 
    megállóhelyek között közlekednek.
  • Az 59-es viszonylaton a járatok útvonala módosul. A buszok nem érintik a Köztársaság út, Vértes Agórája és Kórház megállóhelyeket. A járatok továbbiakban megállnak Sárközy Géza u. és Turul utca megállóhelyeken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában