Útfelújítás

2023.06.26. 20:24

Jól halad a kesztölci bekötőút felújítása

Jó ütemben halad a 11126–os út, vagyis a település bekötőútjának felújítása, hiszen a kettő patakhíd szerkezet közül már csak a község határában lévőnél zajlanak a munkálatok, éppen ezért már csak azon a kis szakaszon irányítják jelzőlámpával a forgalmat.

W. P.

Már csak egy híd van hátra a felújítások közül

Forrás: 24 Óra

Fotó: WP

Bár még csak a kiegyenlítő aszfaltréteget kapta meg az úttest, már most is sokkal jobb állapotok várják a közlekedőket, mint a folyamatban lévő beruházás előtt. A projekt végén az érintett mintegy két kilométeres szakaszt új kopóréteggel látják el.

Mint arról korábban beszámoltunk, a felújítást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a „Közlekedésfejlesztés Komárom-Esztergom megyében III.” című 1,196 milliárd forintos projekt részeként valósít meg. A munkálatok a Topolyka-patak hídja előtti kanyartól egészen a faluközpontban lévő Szabadság téri kereszteződésig tartó mintegy 2 kilométer hosszú szakaszt érintik. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában