Örökbefogadás

2023.06.16. 19:15

Elolvadt a Facebook a tündéri, mentett tacsikölyköktől: puszigép mamájuk még gazdira vár

A mindössze 2 hetes picik az elválasztást követően kerülhetnek majd új, szerető otthonukba. És reméljük, hogy a mamájuk is.

Kemma.hu

A picik az elválasztást követően kerülhetnek új, szerető családjuk körébe

Forrás: Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány/Facebook

A minap egy tacskó mamakutyát, Dorkát és 5 csodaszép kiskutyáját vették gondozásukba a tatai Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány munkatársai – derül ki Facebook-posztjukból. Mint írják, a kiskutyák mindössze 2 hetesek.

Az apa kutyáról és annak kilétéről nincs információ, de valószínűleg ő is tacskó volt. Az állatvédők egyből elkezdtek gazdit keresni a piciknek, azzal, hogy majd csak elválasztás után veheti őket magához bárki, és hogy vállalni kell a kicsik ivartalanítását és az örökbefogadási szerződés feltételeit.

Nem is telt el sok idő, sőt, igazából alig fél nap, és annyian jelentkeztek, hogy már biztos tudnak gazdit választani a piciknek. Viszont a mama, Dorka még örökbefogadható. Mint írták, körülbelül két éves, igazi tündér, egy pusziosztó gép. Nagyon embercentrikus, bújós ebről van szó, és a cicákat, valamint a gyerekeket is szereti. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában