Kilencven év

2023.06.08. 09:51

A város két 90 éves lakóját köszöntötte Komárom polgármestere

A város két kilencvenéves lakóját, Varga Imréné Erzsi nénit, illetve Szeder Józsefet köszöntötte születésnapja alkalmából dr. Molnár Attila polgármester és Hajnal Dóra önkormányzati képviselő – írta a komarom.hu.

K.D.

Varga Imrénét dr. Molnár Attila és Hajnal Dóra köszöntötte

Erzsi néni Téten született, 1963-ban ment férjhez és azóta Komáromban él. Születésnapját családi körben ünnepelték, fiával Gáborral, menyével és két unokájával. Erzsi néni korábban a MOL-nál dolgozott, onnan is ment nyugdíjba. Horgol, kötöget és sokat olvas. Leginkább a történelmi témájú könyveket kedveli. Tájékozott, követi a komáromi eseményeket, nézi a Komáromi Televízió tudósításait.

Szeder Józsi bácsi tanulmányait Győrben, ipari iskolában végezte, géplakatosként a vagongyárban dolgozott. Közben közgazdasági technikumot végzett, majd átkerült a MÁV-hoz, ahol 38 évet töltött. Tatabányától Rajkáig ő és munkatársai építették a sorompókat, végül diszpécserként ment nyugdíjba 1993-ban. Józsi bácsinak egy lánya van, akire nagyon büszke, hiszen Dóra már 7 diplomát szerzett, a fővárosban él, de hetente látogatja édesapját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában