Ne maradj le!

2023.06.29. 21:35

A nap legfontosabb hírei 2023.06.29.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Átadták a Neszmély-Dunaradvány kompot: az új határátkelőt méltatta Szijjártó Péter. Negyven kilométeres kerülőt szüntet meg az új, kompösszekötettésű határátkelő, lehetővé téve a személyforgalmat a Komárom-Esztergom vármegyei Neszmély és a felvidéki Dunaradvány között.

Pekler Zalán „állva maradt” és újabb aranyat nyert az Európa Játékokon. A komáromi sportlövő már a negyedik aranyérmét gyűjtötte be Lengyelországban.

Átadták az 1,1 milliárdból épült modern padlógyártó üzemet Tatabányán. A Graboplast Zrt. csütörtökön átadta az 1,1 milliárd forintos beruházásból készült új műanyag padlókat gyártó üzemét Tatabányán. Az innovatív technológiával dolgozó gyár 90 százalékban hasznosítja a műanyag padlóburkolatok előállításánál keletkező hulladékot, és így a jövőben ezekből, illetve ásványi alapanyagból készülő, ragasztó nélkül fektethető, egymásba kapcsolható elemekből álló padlólapokat gyártanak.

hírlevél, dátum
 

A 777-es szám nem hozott szerencsét: ennyi cigivel bukott meg a csempész az M1-esen +videó. A bolgár férfi azt mondta a pénzügyőröknek, az utasi nem tudtak a rejtett dohányról. A pénzügyőrök végül 777 doboz cigit találtak a kocsiban.

Századvég: a magyarok többsége korruptnak tartja a brüsszeli politikai elitet. A magyarok 68 százaléka korruptnak tartja a brüsszeli politikai elitet, továbbá a megkérdezettek a korrupciót tekintik a legnagyobb problémának az Európai Unió brüsszeli vezetésével kapcsolatban – derül ki a Századvég júniusi kutatásából.

Vigyázat! Már a rendőrség nevével is visszaélnek a csalók. A legújabb módszerrel percek alatt megkopasztják a bankszámlát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában