Kemma.hu podcast

2023.05.24. 21:02

Minden korosztályt megszólít a Kuny Domokos múzeum új tárlata - PODCAST

Stegmayer Máté múzeológus a Kemma podcastben a Kuny Domokos Múzeum terveiről, eseményeiről és programjairól rántja le a leplet. Jó éve lesz az idén az intézménynek és a látogatóknak is.

Kemma.hu

Az új tárlatról és a jövőbeli tervekről is faggattuk Stegmayer Mátét

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. A.

A Kemma podcast legújabb epizódjában Stegmayer Mátét, a Kuny Domokos Múzeum múzeológusát faggattuk arról, hogy mik lesznek az idei év nagyobb eseményei, programjai az intézmény háza táján. Vendégünk beszélt az új tárlatról, amely az Ami a lábunk alatt hever címet kapta. Megtudtuk, hogy a múzeum most vállalta azt a feladatot, hogy megmutassa és közelebb hozza az érdeklődőkhöz Kuny Domokos személyét, akiről a tataiak vajmi keveset tudnak. Sőt, Stegmayer Máté a kiállításmegnyitó tervezett időpontját is elárulta nekünk.

A podcastben szóba került, hogy az év második felében több konferenciát is rendez majd a múzeum, de lesz nyári tábor is, folytatódnak a sikeres városi séták, valamint a bőröndszínházra is számíthat a közönség. Természetesen az intézmény társmúzeumáról, a megújult, megszépült Német Nemzetiségi Múzeumról, annak programjairól sem feledkeztünk meg a kérdések sorában.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában