Bringábor Túra

2023.05.06. 15:29

Két keréken a Gerecsében: videón az Etyek - Bicske - Tarján kerékpárút

A Gerecse az egyik legkülönlegesebb magyar hegység, amelyet a Bringábor Túrák TranszGerecse elnevezésű sorozatban kerékpárral jártak be. A filmet látva még az is kedvet kap a tekeréshez, aki sose volt nagy bringás.

Kemma.hu

A TranszGerecse sorozatban sokan járták be a festői szépségű hegységet két keréken

Forrás: beküldött

Szuper minőségű kerékpárutakon és jelzett bringás útvonalakon kerekezett Pannónia szívében társaival a Bringábor Túrák TranszGerecse sorozatában dr. Turcsán Gábor Pál. Az első részben az Etyek–Bicske–Tarján, azaz a Pannónia szíve kerékpárutat és Péliföldszentkeresztet járták be.

Mind az Etyek-Bicske-Tarján, mind a Péliföldszentkereszt-Mogyorósbánya útvonalak jó minőségű úton, Ausztriát idéző környezetben futnak, így minden bringásnak nagy élményt nyújthatnak

– olvasható a filmhez mellékelt sorokban. A TranszGerecse sorozatban a a Dunántúli-középhegységnek a kevésbé ismert területét járják be a kerekezők.

Hiszen, míg a Gerecse nyugati, magasabb része ismert kirándulóhely – itt található a Szelim-barlang és a Turul-szobor is –, a keleti fele kevésbé forgalmas, turistautat is alig találni rajta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában