Komárom-Esztergom vármegye

2023.05.29. 21:00

Keddi programajánló

Dorog

A Dalt hát hadd vigyék címmel szerveznek programot a Dorog Város Barátainak Egyesület. Az események Európa Ifjú Költői díjas versfordító diákjaik angol és német nyelvű műfordításokkal mutatkoznak be. A program a József Attila Művelődési Ház konferenciatermében lesz kedden 17 óra 30 perctől.

Komárom

Komárom-Esztergom vármegye szakrális emlékei címmel tart előadást Pál Gabriella néprajzkutató, a Tatabányai Múzeum igazgatója. A program kedden 17 órakor kezdődik a Brigetio Öröksége Látogatóközpontban.

A Scherzo Fúvósötös és a Spirituoso Brass Quintet első közös koncertjére várják az érdeklődőket a zeneiskola Egressy termébe. Az együttesek tagjai a budapesti Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium zenei pályára készülő növendékei. A program kedden 18 óra 30 perckor kezdődik.

 

Tatabánya

 

Kiállítás nyílik az ASzakkör foglalkozásokon készült alkotásokból a Széchenyi István Művelődési Házban. Alkalmazott technikák: quilling, makramé, papírfonás. A program kedden 17 órakor kezdődik. A tárlatot a Nemzeti Művelődési Intézet vármegyei igazgatóságának munkatársai nyitják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában