Utánpótlás bajnokság

2023.05.31. 07:01

Arany-,ezüst- és bronzérmet is szereztek a bajnai kick-boxosok: öt bajnoki címet zsebeltek be

Remekeltek a Bajnai Kick–Box és Szabadidő Sportegyesület versenyzői a közelmúltban Esztergomban megrendezett utánpótlás magyar bajnokságon.

W. P.

Érmekkel tértek haza a versenyzők

Forrás: Bajnai Kick-Box és Szabadidő Sportegyesület

A beszámoló szerint a Bajnai Kick–Box és Szabadidő Sportegyesület versenyzői közül Csekő Viola (pointfighting, –24 kg), Hudoba Bence (light–contact –37, illetve kick–light –42 kg), Marschall Viktor (light–contact –69 kg) és Varga Zsombor (light–contact, –63 kg) egyaránt aranyérmet szerzett, így kategóriájukban mindannyian magyar bajnokok lettek.

Hudoba Bence pointfighting stílusban is versenyzett, ahol a –37 kg-os súlycsoportban ezüstérmet zsebelt be. Sándor Dávid light–contactban a +47 kg–os mezőnyben lett második. Gazdag Zsuzsanna (light–contact, –32 kg), Havasi Lilla (light–contact, –50 kg), Ilyés Anna (light–contact, –32 kg), és Vakán Viktória (light–contact –50 kg) és Vakán Vivien (light–contact –55 kg) harmadik helyezést ért el.

A versenyzők összesen öt magyar bajnoki címet, két ezüst– és öt bronzérmet szereztek.A klub vezetői gratulálnak a versenyzőknek és köszönik a családok, illetve az önkormányzat támogatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában