Voks

2023.04.25. 18:00

Varga Máté is indul a tatabányai időközi választáson

Varga Máté is elindul a tragikusan fiatalon elhunyt volt polgármester, Schmidt Csaba megüresedett önkormányzati körzetében a képviselői székért. Mint megírtuk: a Fidesz Gál Csabát indítja a körzetben.

Kemma.hu

Varga Máté is indul az időközi választáson Tatabányán

Forrás: beküldött

Varga Máté a Párbeszéd, a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Momentum és az MSZP jelöltjeként indul az alsógallai, óvárosi körzetben. A  harmincéves fiatalember jelenleg egy fővárosi önkormányzat projektmenedzsere. Közösségi oldalán azt írta, hogy a tűzoltóság melletti utcában nőtt fel, iskoláit is helyben végezte. Egyetemi és munkatapasztalatokat már Budapesten is szerzett. 

Dolgozott a tatabányai önkormányzatnál sajtómunkatársként, jelenleg egy fővárosi önkormányzat projektmenedzsere. Vállalásai között szerepel: az alsógallai vasútállomás felújítása, parkolók kialakítása, akadálymentesítés. A nagyrendezvények jobb területi elosztását javasolja, s nem támogatja, hogy a Május 1. parkban rendezzék meg az idén a sörfesztivált. Fontosnak tarja a József Attila iskola, Alsógalla kisebb utcáinak, a Cseri lakótelep járdáinak és lépcsőinek felújítását is.

 

Címkék#választás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában