Programajánló

2023.04.27. 20:15

Partizz és mozdulj ki Komárom-Esztergomban: 5+1 program a hétvégére, amit ne hagyj ki!

Dübörög a bulihangulat a vármegyében - te se maradj le a legjobbakról! Soroljuk, milyen programokat tervezhetsz a hétvégére!

Kemma.hu

1.) Old-timer és kishajók az esztergomi expón

Megannyi kuriózumnak számító járgány mellett luxushintót, sőt még egy világháborús harci járművet is megtekinthetünk április 29-30-án az esztergomi Prímás-szigeten az Akkor és Most Jármű Expo-n. A rendezvényen koncertek és a hagyományos, Kis-Dunán szervezett lampionos felvonulás is helyet kap. Fellép majd többek közt a Pannonia Allstar Ska Orchestra illetve DJ Dominique is.

2.) 45 éves a Bányász Dalkör

Színvonalas rendezvénnyel ünnepli közel fél évszázados fennállását a tatabányai Bányász Dalkör a Bányász Művelődési Otthonban.

3. )Ismét együtt ünnepel Észak-és Dél-Komárom

Az április 26-án nyílt Komáromi Napok május 1-jéig várja a szórakozni vágyókat a Duna két partján.

4.) Neoton Família és a Tankcsapda az ErődFeszten

A komáromi Napokon belül megrendezett belépős ErődFeszten olyan legendák lépnek fel, mint a Tankcsapda – ők április 27-én este lépnek színpadra – vagy a  2005-ben újjáalakult Neoton Família.

5.) Történelmet írhat a TRSE

Bajnoki címért jön Tatabányára április 29-én, szombaton a Kispest SE. A csapatot a Tatabányai Röplabda Sport Egyesület lányai fogadják, akik biztosan nem adják majd könnyen a pontokat.

6.)  Május 1-jén koncerttel nyit az új esztergomi piac

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában