Google Street View

2023.04.12. 15:10

Naszályon is hatkerekű autót fotózott a Google

Aki szemfüles, mindig talál valami vicces vagy grotesz pillanatot, amelyet a Google Maps Street View nézetében. Ezúttal Naszályon találtunk egyet.

Kemma.hu

A Google Térkép Utcakép 2013 óta érhető el hazánkban, azóta „sétálhatunk” vagy „autózhatunk” virtuálisan a világban. A Google kamerával felszerelt autója azóta bizonyos időközönként végigjárja az utcákat, frissítve az aktuális állapotokat, így idén március és szeptember között is újrafotózza Tatabányát.

A 360 fokos kamera mozgás közben lövi a fotókat, gyakorlatilag bármit, amit ép „lát”, így találhatunk az utcákon elkapott vicces, aranyos vagy épp grotesz pillanatokat is. Nemrég például Tatabányán „talált” a kamera hatkerekű Smartot.

Most pedig Naszályon a Hársfa utcában találtunk egy hatkerekű személyautót. Természetesen a valóságban a kocsinak ugyanúgy négy kereke van, mint bármelyik másik személyautónak. Azonban a kamera és a kocsi együttes mozgása eredményeként csúszott a fotón a hátsó két kerék, így kerülhetett rá a plusz kettő... Ráadásul amorf módon:

Hatkerekű autó
Forrás: Google Street View

Nézzétek vissza a többi komárom-esztergomi Google-fotót is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában