Gyász

2023.04.01. 20:03

Megindító emlékezés Schmidt Csabára a borversenyen: tisztelte a sváb vért a felsőgallaiakban

Schmidt Csaba temetése miatt elhalasztották a felsőgallai borbált, a borversenyt azonban megtartották. Itt emlékezett meg az elhunytról John Katalin.

Szalai N.

Végső búcsút vettek szombat délelőtt Tatabánya egykori polgármesterétől, Schmidt Csabától. A Tatabányai Szakképzési Centrum kancellárjának temetésén Orbán Viktor miniszterelnök is tiszteletét tette, ahogy arról beszámoltunk

A felsőgallai Széchenyi István Művelődési Ház borbálját az események tükrében elhalasztották, azonban a borversenyt megtartották. Az eseményen John Katalin képviselő is megemlékezett Schmidt Csabáról.

– Az az igazság, hogy nekem nagyon nehéz ez a nap, életem egyik legnehezebb napja. Ma 10 órakor búcsúztunk Schmidt Csabától. Úgy gondolom, hogy a felsőgallaiaknak nagyon sokat jelentett és nagyon sokat segített nekünk itt. Rendszeresen jelen volt a lakossági fórumokon vagy akár a rendezvényeinken. Legutóbb a szüreti felvonuláson itt volt az egész család és együtt vonultunk fel. 

Nagyon szerette és tisztelte az itt élőket, hiszen látta, hogy ez a sváb vér bennünk van és mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy Felsőgalla épüljön-szépüljön. 

Most már 14 éve  vagyok képviselője a településrésznek, és elmondhatom azt, hogy bármikor a költségvetésről volt szó, mindig figyelembe vette azt, hogy a felsőgallaiaknak mi a fontos, mit szeretnének, s mindig az ügyeink mellé állt – fogalmazott John Katalin.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában