Kedvezményes áron

2023.04.29. 08:34

Mától újra szezonális napijeggyel vonatozhatunk a Dunakanyarhoz és a Bakonyba is

A szezonális napijegyekkel kedvezményes áron utazhatunk a Dunakanyar és a Bakony településeire, valamint a Balaton környékére.

Kemma.hu

Forrás: MÁV/Facebook

Április 29-től érhetők el újra a MÁV-Volán csoport szezonális napijegyei, amelyekkel kedvezményes áron lehet eljutni a Dunakanyarba és a Bakonyba, de a Balaton környéki településekre is – erről a MÁV Zrt. csütörtökön  tájékoztatta az MTI-t. A közlemény szerint szombattól vásárolhatók meg a MÁV-Volán csoport járataira érvényes Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek.

A Dunakanyar napijegy a MÁV-Volán csoport járatai mellett a Mahart kijelölt hajójárataira is érvényes. Az intergált jegytípus, amely az idén már négy éves április 29-től május 21-ig és szeptember 18-tól október 31-ig szombati, vasárnapi, ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra érvényes. Május 23-tól szeptember 17-ig keddtől vasárnapig bármely napon megváltható.

A Bakony napijegy korlátlan utazást biztosít a Bakony népszerű kirándulóhelyein, köztük a MÁV-Start egyik legszebb vonalán, a Cuha-patak völgyében futó Győr-Veszprém vasútvonalon és a Volánbusz környékbeli járatán. A korlátlan napi utazást biztosító jegytípussal elérhető Veszprém és környéke is, ahol a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) Programsorozat részeként több száz program várja az érdeklődőket.

Az elmúlt években a Dunakanyar és a Bakony napijegyből, valamint a Balaton24/72 jegyekből több mint 100 ezer darabot értékesített a MÁV-Start különböző csatornáin – a MÁV-Start pénztárakban, automatákban, valamint az interneten és a MÁV applikációban.

A szezonális jegytípusok mellett már elérhetők a vármegye- és országbérletek, amelyekkel májustól korlátlanul lehet utazni vármegyéken, illetve országon belül a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV-HÉV (a HÉV-szerelvényeken Budapest határáig) és a GYSEV helyközi járatain – emelték ki a közleményben.

Balatonra is 

Az egy illetve háromnapos korlátlan utazást biztosító Balaton24 és Balaton 72 napijegyek a Balaton körül, továbbá Tapolca és Sümeg között, a Volánbusz tóparti járataira, valamint a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán (másodosztály) érvényesek április 29-től egészen október 31-ig.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában