Egészséghét

2023.04.29. 09:05

Ez a tatabányai cég masszázzsal és finomságokkal várta a munkavállalókat

Az egészséges életmódot és a környezettudatosságot erősíti a Bridgestone, ezért dolgozóinak egészséghetet tartott, ahol többek között masszázzsal és egészséges finomságokkal várták a munkavállalóikat.

G. D. V.

Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató is biciklire pattant

Fotó: N.Á.

A Bridgestone Tatabányánál tavaly rendezték meg először az „Egészséghetet”, fókuszban a kollégák fizikális, valamint mentális egészségével. A programsorozat sikeresnek bizonyult, nagyon sok dolgozó használta ki a különleges lehetőségeket és vett részt a különböző eseményeken. Ezért a vezetőség hagyományt teremtve, idén ismét megrendezte az „Egészéghetet”, április 17-21 között. Most is számos programmal készültek a szervezők, így minden nap egészséges finomságokat kóstolhattak a munkatársak az ebédlőben, hallgattak előadást a stresszkezelésről, a közösségi média egészségre gyakorolt hatásairól, biztosításról, takarékosságról. Megfogadták a dietetikus tanácsát, lazítottak az irodai masszázson. 

A fő eseményt szerdán délután rendezték. Mivel a Bridgestone-nál a nyári hónapokban sokan járnak biciklivel, felállítottak egy kerékpáros szervizpontot a gyár kerékpártárolójánál. Az átadás után az ipari parkban, rendőri biztosítás mellett hat kilométer hosszú kört tekertek a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tekerj velünk! kampányához csatlakozva. Sajnos az idő nem kedvezett a rendezvénynek, így csak páran szálltak a kétkerekűre, köztük a legelszántabbak, mint Topolcsik Melinda, a cég ügyvezető igazgatója, Király Ildikó HR igazgató és Hófer György HR menedzser, akik le is tekerték a távot.

– A kellemest a hasznossal összekötöttük és csatlakoztunk a Tekerj velünk! kampányhoz, ami a vármegyei rendőrség programja. Mint látják, nagy a kerékpártárolónk, mert sok Bridgestone dolgozó jár biciklivel, az egészséges életmódot és a környezettudatosságot ezzel a tárolókapacitással is szeretnénk bennük erősíteni. Aki teheti és viszonylag közelről jön, jöjjön kerékpárral. A mai eseményen nem csak tekerünk egy jót, de átadjuk a szerviz pontot is, így mindennel elő tudnak készülni a kerékpáros kollégák, ami a biztonságos közlekedéshez kell – mondta az átadón Topolcsik Melinda, a cég elnök-ügyvezető igazgatója. Hozzátette, az egész hét arról szólt, hogy a gyár számára a legfontosabb az ember és az emberek egészsége, hogy a munkatársak jól érezzék magukat a bőrükben fizikailag és lelkileg is. 

– Több, mint ezernégyszáz dolgozónk van és számunkra nagyon fontos, hogy egészségesek legyenek mind testben, mind lélekben. Minden egyes tevékenységünket az ő érdekükben tesszük. Köszönjük továbbá a Komárom-Esztergom Vármegyei rendőr-főkapitányságnak is, hogy nemcsak, hogy eljöttek a rendezvényünkre, de felvezető kíséretet is adtak. Ez még izgalmasabbá tette ezt a hat kilométeres tekerést – zárta a gondolatait az elnök-ügyvezető igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában