Egészséghét

2023.04.19. 19:19

Irodai masszázst is élvezhetnek a dolgozók ennél a tatabányai cégnél

A Bridgestone-ban a héten tartják az Egészséghetet, ahol számos programmal hívják fel a figyelmet a mentális és fizikai egészségre a gyár dolgozói számára.

G. D. V.

Kerékpáros szervizpontot is feállítottak a gyár kerékpártárolójánál

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Többek között egész héten egészséges menüket lehet kóstolni a kantinban, heti három nap élvezhetik a dolgozók az irodai masszázs kényeztetését, dietetikus tanácsadáson vehetnek részt, de tartanak előadást stresszkezelésből, illetve a biztonságos internetezésről is.

A fő eseményt szerdán délután rendezték. Mivel a gyárba a nyári hónapokban sokan járnak biciklivel, felállítottak egy kerékpáros szervizpontot a gyár kerékpártárolójánál. Az átadás után az ipari parkban, rendőri biztosítás mellett hat kilométer hosszú kört tekertek le a a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tekerj velünk! kampányához csatlakozva. Sajnos az idő nem kedvezett a rendezvénynek, így csak páran szálltak a kétkerekűre, köztük Topolcsik Melinda, a cég ügyvezető igazgatója, de Hófer György HR menedzser és Király Ildikó HR igazgató is letekerte a távot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában