Nyergesújfalu

2023.04.20. 13:00

Kernstok-kínálat és sok-sok lépés

Nyergesújfalun, a város hétvégi forgatagában két teljesen külön világot (is) kínálnak a helyi szervezők az érdeklődőknek.

F. K.

A Kernstok Kör tizenhárom alkotójának május végéig megtekinthető tavaszi tárlatát Mihelik Magdolna polgármester nyitja meg pénteken 17 órakor a városháza alagsorában látogatókat váró Kernstok Galériában. Az eseményen művésztanárok közreműködnek a helyi Szabolcsi Bence Zeneiskolából.

Az előzetes jelentkezéseket követően, korlátozott számban még van lehetőség helyszíni nevezésre is a szombati Nyergesi Teljesítménytúra elnevezésű, hagyományos gyalogtúrára a startok és érkezések helyszínén, a Búzás-hegy nyergesi aljában, az év minden napján nagyon szép élményeket kínáló horgásztavaknál. Távonkénti limitált teljesítési időtartamú megkötésekkel, öt mezőnyben indul majd neki választhatón egy-egy csapat a nyolc-negyven kilométeres táv leküzdésének reggel hat és délelőtt tizenegy óra között. Aztán jöhet a pihegés, az átmenetileg kényelmesebb cipőbe bújás, az élmények egymás közti megosztása.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában