A térség szolgálatában

2023.04.13. 15:10

Hétfőtől fogadja az ügyfeleket az Esztergomban nyílt új MVM iroda

Április 17-étől fogadja az ügyfeleket az MVM Csoport új esztergomi ügyfélirodája, mely nemcsak a helyieknek nyújthat segítséget, hanem a környékbeli településen élőknek, sőt Esztergom elhelyezkedéséből adódóan akár a szomszédos Pest vármegye lakosainak is hasznos lehet.

Walczer Patrik

A Bajcsy-Zsilinszky úton található az új MVM ügyfélszolgálati iroda

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Esztergomban adták át az MVM Csoport negyvenötödik ügyfélszolgálati irodáját, ahol április 17., hétfőtől előzetes időpontfoglalás után intézhetik ügyeiket a felhasználók. Az átadón Mátrai Károly, az MVM Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az elmúlt hónapok során többször kiemelte az irodák fontosságát, hiszen szolgáltató vállalatként számukra az ügyfél a legfontosabb.

A 2022-es év egy rendkívül nehéz, embert próbáló időszak volt mindenki számára, ahogy a háztartások és a vállalkozások, úgy a cégcsoport ügyfélszolgálata is sosem látott kihívásokkal nézett szembe. Mint fogalmazott, büszke a kollégáira, akik kiválóan helyt álltak az előző esztendőben és hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a vállalat sikeres üzleti évet zárhasson.

Lantos Csaba (jobbra) az átadón megismerkedett az ügyfélszolgálati munkatársakkal is
Lantos Csaba (jobbra) az átadón megismerkedett az ügyfélszolgálati munkatársakkal is
Fotós: W. P. / Forrás:  24 Óra

Mátrai Károly egyben megköszönte a fogyasztóknak a bizalmat, a türelmet és az együttműködést is. Az idei céljaik kapcsán kijelentette: folyamatosan fejlesztik ügyfélszolgálati kapcsolataikat és azon dolgoznak, hogy a lakosok a lehető leggyorsabban, legkényelmesebben intézhessék gázzal, árammal kapcsolatos ügyeiket, sőt akár energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője szerint az elmúlt évben az energia szó meghatározóvá vált az életünkben, majd hozzátette, hogy a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a lakossági rezsicsökkentés fennmaradhasson. Örömtelinek nevezte, hogy szerdánként az iroda 20 óráig tart majd nyitva, így akár munka után is fel lehet keresni az ügyfélszolgálati pontot.

Lantos Csaba energiaügyi miniszter kijelentette, hogy az MVM Csoport egy szolgáltató vállalat, amelynek szolgálnia kell. Úgy látja, hogy bár minden a digitalizáció irányába mutat, az ügyintézés tekintetében szükség van olyan helyekre is, ahol személyesen is találkozhatnak az ügyfelekkel. Véleménye szerint korábban valószínűleg kevesen nézegették napi szinten a számláikat, de ez az előző évi változások hatására megváltozott.

Erős Gábor országgyűlési képviselő, Lantos Csaba energiaügyi miniszter, valamint Mátrai Károly, az MVM Csoport vezérigazgatója szalagátvágással adta át az irodát
Erős Gábor országgyűlési képviselő, Lantos Csaba energiaügyi miniszter, valamint Mátrai Károly, az MVM Csoport vezérigazgatója szalagátvágással adta át az irodát
Fotós: W. P. / Forrás:  24 Óra

Hangsúlyozta, hogy a kormány a háztartásokat meg tudta védeni és az átlagfogyasztásig olyan árakon szolgáltathatnak nekik villanyáramot és földgázt, ami Európában a legalacsonyabbnak számít. Kitért a tavalyi hatalmas ügyfélforgalomra, majd egyúttal megjegyezte, hogy az új iroda megnyitása részben azt is szimbolizálja, hogy jó úton haladnak és dolgoznak azon, hogy megoldódjanak a problémák.

Az ünnepség végén Erős Gábor országgyűlési képviselő, Lantos Csaba energiaügyi miniszter, valamint Mátrai Károly, az MVM Csoport vezérigazgatója átvágta a nemzeti színű szalagot. A résztvevők ezután megteiknthették a Bajcsy-Zsilinszky út 7. szám alatt található irodát.

Időpontot kell foglalni az ügyintézéshez

Mátrai Károly az ünnepségen elmondta, hogy az esztergomi Széchenyi téri postán már működött egy MVM fiókiroda, ahol hetente két napon szolgálták ki a fogyasztókat, és nagyjából 1000 ügyféligényt menedzseltek 2022-ben. Ezt váltja fel a Bajcsy-Zsilinszky út 7. szám alatt találhat ó ügyfélszolgálati iroda, és immár hétfőtől péntekig várják a felhasználókat a szakképzett kollégáikkal.
A bejáraton feltüntették, hogy munkanapokon 8-14 óra között fogadják a fogyasztókat, míg szerdánként hosszabb nyitva tartással, 8-20 óra között lehet ügyet intézni. Fontos, hogy a helyszínen csak bankkártyát fogadnak el, valamint hogy előzetesen telefonon vagy interneten keresztül időpontot kell foglalni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában