Programok

2023.04.10. 08:33

Elkészült az új esztergomi piac honlapja

Saját honlapot indítottak az új esztergomi piac számára. Az esztergomipiac.hu oldal már most több hasznos információval szolgál, így többek között, a május 1-jei nyitást követő hónapok kiemelt programjairól is.

P.Z.

Esztergom új piaca május 1-jén nyílik, de honlapja már elérhető

Fotó: P.Z.

Az internetes site mellett facebookos oldal is tájékoztatja az esztergomi piac iránt érdeklődőket, mely virtuális platform láthatóan a közösségépítés egyik fontos eleme kíván lenni. A honlapon jelenleg a bemutatkozás rovat vonzza talán leginkább a tekintetet. 

Itt többek között ezt lehet olvasni: „A mintegy egymilliárd forintos európai uniós támogatásból megvalósult piacon, 23 darab – 5 és 50 négyzetméter közötti – üzlethelyiséget alakítottak ki, amihez tartozik egy 58 értékesítői asztallal rendelkező piactér is. Az üzlethelyiségek szigeteltek, klimatizáltak és vizesblokkal vannak ellátva, melyekhez egyénileg szabályozható fűtésrendszer, egyéni árammérő és napelemes energia rásegítés is tartozik. Az értékesítőket szelektívhulladék-gyűjtő sziget, hulladéktömörítő gépezet, raklapemelő és kézi platóskocsi segíti.” 

A fentiek mellett az Üzletek és Árusok szekció ad fotókkal illusztrált palettát az új piac kereskedőiről, így egyebek mellett savanyúságot, tejterméket, virágot, hentesárut, pékárut, divatárut, valamint bio, vegán termékeket árusító kereskedőkről. Ezen túl egy promóciós videóval is kiegészül az új vásártér kínálatát beharangozó rovat. Az oldalon már olvasható a Tematikus napok rovatban, hogy az esztergomi piacon milyen programokat tartanak májusban, illetve júniusba

 

Címkék#piac

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában