Kemma.hu podcast

2023.04.13. 18:35

Az egész április az autizmusról szól Tatabányán

Az ENSZ egyik határozata 2007 december 18-án, április 2-át jelölte ki az Autizmus Világnapjának azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra, amely tízmilliókat érint a földön. A kemma podcast adásában az áprilisi tatabányai programokról mesélt Sugár Gabriella a Kék Madár Szülőklub egyik alapítója.

H.A.

Podcastunkban a tatabányai autizmussal kapcsolatos programokat vettük górcső alá

Forrás: 24 Óra

Fotó: S.G.

Minden olyan szervezet, önkéntes csoport, aki valamilyen módon kötődik az autizmushoz, az autizmussal való foglalkozásokhoz, úgy gondolkodik erről, hogy nemcsak április 2-án, hanem egész hónapban szerveznek programokat - mondta el Sugár Gabriella. 

Tatabányán és környékén a Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Szülőklub már évek óta azon dolgozik, hogy segítséget nyújtson azoknak a családoknak, akikhez bekopogtat e láthatatlan különlegesség. Áprilisban több programot is szerveztek, többek között ezekről is szó esik a kemma podcast legújabb adásában. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában