Elégedettségi mutatók

2023.04.05. 13:36

A legjobb kórház: a betegek az észak-komáromi kórházzal a legelégedettebbek

A komáromi kórház nyerte a szlovák egészségbiztosító által kiírt szavazást.

Kemma.hu

Az AGEL kórház kiemelkedő sikert ért el az elégedettségi mutatók tekintetében

Forrás: felvidek.ma

Az AGEL Komáromi Kórház kiemelkedő sikert ért el az elégedettségi mutatók tekintetében. Az intézmény a tavaly meghirdetett szavazáson az általános kórházak kategóriáját nyerte meg. A véleménnyilvánítás lehetőségével az Általános Egészségbiztosító több mint 6300 biztosítottja élt és voksolt – számolt be róla a Felvidék.ma. A felmérés elektronikus kérdőív kitöltésével történt.

Az Általános Egészségbiztosító (ÁEB) által közzétett információk szerint a felmérésben olyan biztosítottak vettek részt, akik legalább egy éjszakát töltöttek el egy szlovákiai egészségügyi intézményben, kivéve a pszichiátriai kórházakat és osztályokat, a fekvőbeteg-gyógyintézeteket és a börtönkórházakat. Egy egészségügyi intézmény akkor került be a felmérés értékelésébe, ha a ÁEB-hez több mint 10 értékelés érkezett be róluk.

–Ez a harmadik és egyúttal a legjobb értékeléssel záródó felmérés, amelyen eddig részt vettünk, és ahol a betegek elégedettsége szerepel az első helyen. A kórház az elmúlt évben jelentős változásokon ment keresztül célzott beruházások keretében, amelyek jelentősen emelték az egészségügyi ellátásunk színvonalát. Nagy örömünkre szolgál az új sürgősségi osztály, az új járóbeteg-rendelők, a kemoterápiás osztály és január óta a vadonatúj MRI osztály. Leginkább azonban annak örülünk, hogy a betegek bizalommal fordulnak hozzánk, messziről, sőt külföldről is. Ez az eredmény elsősorban kórházunk közel 600 dolgozójának köszönhető. Egyben nagy motiváció és bátorítás számunkra a további munkára és fejlesztésekre – fogalmazott Miroslav Jaška, az AGEL Komáromi Kórház igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában