M1-es autópálya

2023.03.13. 17:20

Továbbra is hatalmas a dugó az M1-esen a tömegszerencsétlenség helyszínén +videó

Több mint tíz kilométeres dugó alakult ki az M1-es autópályán a délelőtti órákban a Győr felé tartó sávokban. Javítják a szombati tömegkarambol során megrongálódott útburkolatot, így vélhetően a torlódás még jó darabig kitart.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Olvasónk reggel kilenc óra után arról számolt be, hogy hatalmas volt a torlódás az M1-es autópálya Győr felé tartó oldalán. Több, mint tíz kilométeres volt a kocsisor. Főként a külső sávban álló kamionok nem tudtak haladni, de a belső sávban is csak lépésben haladt a kocsisor, így alaposan megnövekedett a menetidő. 

Olvasóink beszámolója alapján a szombaton délután történt tömegbaleset helyszínén, a Herceghalom csomópont után állítják helyre a megrongálódott útburkolatot. Az Útinform tájékoztatása szerint a 28-as és a 30-as kilométer közötti szakaszon először a belső sávban dolgoznak, majd a külső sávban folytatják a munkát. Arra figyelmeztetnek, hogy aki teheti, a megnövekedett menetidő miatt válasszon másik útvonalat!

Délután 17 óra környékén sem sokat változott a helyzet a sztráda érintett szakaszán. Az arra közlekedőknek továbbra is majd' 10 kilométeres torlódásra kell készülniük. Az Útinform legfrissebb információi szerint, aki teheti, már az M0-s autóút csomópontjától az 1-es főutat válassza, de az erős forgalom miatt az 1-es főúton Biatorbágy és Herceghalom átkelési szakaszán is torlódik a kocsisor, visszatérni a pályára a 39-es jelű Bicske csomópontban lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában