A jövő aranya

2023.03.07. 11:19

Színes programokban nincs hiány a kocsi iskolában

Palacsinta sütő versenyen, teremfocin és fenntarthatósági vetélkedőn is jártak a kocsi iskola diákjai az elmúlt hetekben.

G. D. V.

Forrás: Vincze Imre Református Általános Iskola/Facebook

Izgalmasan telnek a kocsi Vincze Imre Református Általános Iskola diákjainak napjai. Az iskola közösségi oldalán számolt be az elmúlt két hét jelentősebb eseményeiről. Büszkén írták, hogy ismét szépen szerepeltek a kocsi diákok a labdarúgó Bozsik Program, a 2022-23-as év teremtornáján.

A mérkőzéseknek azonban még nincs vége, az U9-esekre négy, az U11-esekre öt forduló vár még május végéig. Versmondó versenyt is szerveztek az általános iskola tanulóinak, ahova összesen 18-an jelentkeztek. De nem csak a helyi megmérettetésen állnak helyt a diákok.

A Mocsai Arany János Általános Iskola névadója tiszteletére A jövő aranya címmel fenntarthatósági vetélkedőt rendezett, amin a kocsi diákok két korosztályban egy-egy csapattal vettek részt: mindkét csapat az előkelő III. helyezést érte el a szoros küzdelemben. A mocsai iskolában Arany-tányér néven palacsintasütő versenyt is hirdettek. A kocsi 4. osztályosok csapata elhozta a 3. díjat a 10 versenyző csapat közül. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában