Komárom-Esztergom vármegye

2023.03.29. 09:00

Szerdai programajánló

Dunaalmás A böjti hetek alkalmából tartott Test és lélek egészségdélutánra várják a lakosokat a Csokonai Művelődési Házba. Az esemény szerdán 17 órakor kezdődik.

Lábatlan Társasjáték klubba várják az iskolásokat a városi könyvtárba. A program szerdán 16 órakor kezdődik, a rendszeres résztvevőket díjazzák.

Komárom Kovács Péter levéltáros tart előadást a Komárom újjáépítéséről a Jókai Mór Városi Könyvtárban. A program szerdán 17 órakor kezdődik.

Komárom A Mocsai Pajtaszínház A mi Petőfink, avagy hol vagy Petőfi? címmel tart versszínházi előadást. A program csütörtökön 18 óra 30 perckor kezdődik a Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban.

Komárom Húsvéti alkotódélutánt szerveznek a koppánymonostori Dózsa György Művelődési Házban. A program csütörtökön 16 órakor kezdődik. Lesz tojásfestés, húsvéti asztal- és lakásdíszeket készítenek, illetve állatsimogató is várja az érdeklődőket. Megnyílik Horváth Judit porcelánbaba kiállítása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában