Headstock

2023.03.12. 21:38

Másfél évtizedet sűrített a klipbe a dorogi zenekar

Tizenhét év három percbe sűrítve: ezzel a jelmondattal jelentette meg legújabb dalát a Headstock nevű zenekar, melyben megpróbálják összefoglalni az elmúlt több, mint másfél évtized történéseit. Az

W.P.

Az új szerzemény egyébként a „Hagyd meg nekünk” című, tíz évvel ezelőtt publikált dal évfordulójára született meg, ráadásul a mostani remekműhöz is készült egy videoklip, mely egészen biztosan nosztalgikus érzéssel tölti el a rajongókat. Ahol minden elindult: a kezdet mindig nagy nyomot hagy egy banda életében, pláne, ha arról a kis csendes utcában található kétszintes házról van szó, melynek emeletén tartották egykor a próbákat.

Később az együttessel együtt ellátogatunk olyan tovább helyszínekre, mint a Palatinus-tó – melynek hullámai szintén megannyi emléket rejtenek –, valamint az a BMW kocsi is, mely a Hagyd meg nekünk klipjében koptatta a kerekeit az utakon. A bevillantott fotók, a gondtalan húszas évek bulijairól készült felvételek és a mostani képkockák mind remekül szimbolizálják az idő múlását és a felnőtté válást. Az új dalhoz természetesen egy őszinte vallomás is dukált: bár a tagok életében történt számtalan jó és rossz dolog is, de a Headstock mindig is ott volt számukra.

 

Címkék#klip

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában