Mulatás

2023.03.01. 17:11

Börtön helyett Dáridó: Lagzi Lajcsival bulizhatunk nőnapon Felsőgallán?

A Galambos Lajossal kapcsolatos hírektől hangos a sajtó. Ezúttal azonban nem trombitajátéka nyűgözi le a közönségét. Február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia, ám egészségügyi állapota miatt halasztást kért. Most mégis koncerteken tűnik fel, s várhatóan Tatabányán is fellép.

Kemma.hu

Galambos Lajos egészségügyi állapotáról a bíróság a bevonulása napjáig nem tudott, így intézkedtek a büntetés megkezdésének függőben tartásáról.


Több helyütt is nyilatkozta a zenész, hogy gyógyíthatatlan beteg, s állapota jelentősen befolyásolja a hátralévő életét. Azt is mondta: sokkal szívesebben bevonult volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg, amely addig szól, amíg utolsót nem lélegzik.

Ennek ellenére az elmúlt két hétben koncerten is találkozhatott vele a közönség. Állítólag készül Tatabányára is. A felsőgallai Széchenyi Művelődési Házban szerveznek Nőnapi Dáridót március 11-én, szombaton, ahol a plakátok szerint a sztárvendég Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi lesz.

A felsőgallai művelődési házat működtető Agora egyik munkatársa kérdésünkre elmondta: a felsőgallai művelődési házat egy rendezvényszervező cég bérelte ki aznapra. A programért és a jegyek értékesítéséért is a külső cég felel. A Széchenyi Művelődési Ház mindössze a helyet biztosítja. Hozzátette: a programot még nem mondták le a Nőnapi Dáridó szervezői.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában