Rendezvénykínálat

2023.02.13. 08:00

Újra lesz Idősek Akadémiája

A Nyugdíjas Klubok és Idősek Életet az éveknek vármegyei szervezetének vezetői értekezletet tartottak a vármegyeházán. Mint kiderült: mozgalmas lesz az új esztendő a vármegye idősei számára.

K.L.

Popovics György és Troják Frigyes

Forrás: Beküldött

Fotó: Beküldött

Troják Frigyes a szövetség elnöke kiemelte: 2023-ban különösen sokszínű lesz a rendezvénykínálat.

– Olyan témákat igyekszünk napirendre tűzni, ami felkelti az idősebb generáció érdeklődését. A legfőbb szempont az, hogy mit szeretne a tagság. Annyi bizonyos, hogy lesz újra Idősek Akadémiája, valamint játékos és sportrendezvények, és mivel jó a kapcsolat a rendőrséggel, hasznos programokkal igyekszünk újra megszólítani a települések idős lakóit. Nagyon fontos cél, hogy a koruk miatt kiszolgáltatottabbak fel legyenek vértezve a rájuk leselkedő veszélyekkel, csapdákkal szemben. Ugyanakkor lehetőség lesz számos kulturális rendezvény megtartására is. A Petőfi 200 emlékév apropóján nagy hangsúlyt fektetünk az irodalmi összejövetelekre. Összeségében nem néhány nagy, hanem nagyon sok kis rendezvényt szeretnénk tartani, lehetőleg helyben, közel az érintettekhez – összegezte a megbeszélteket Troják Frigyes.

A tanácskozáson jelen volt Romanek Etelka a vármegye közgyűlésének alelnöke és Popovics György elnök is, aki biztosította a szövetséget, hogy a vármegye önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nyújt szakmai és anyagi támogatást az eredményes működéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában