Önkéntesek

2023.02.17. 16:22

Új időpontban, március 4-én lesz a szőnyi kórházkert takarítása

Az előzetesen meghirdetett-től eltérően, egy héttel később várnak minden önkéntest a szőnyi Selye János Kórház kert rendbetételére.

Kemma.hu

Az egykori Solymosy-Gyürky kastély kertjének rendbetételére gyűlnek össze ismét az önkéntesek

Forrás: Facebook/Komárom

A Juhász Márton, Szarka György és Jankó László kertészeti szakemberek által életre hívott kezdeményezés rövid idő alatt népszerűvé vált a komáromiak körében. Az akcióra most is minden önkéntest szeretettel várnak, olvashatjuk Komárom Facebook oldalán. Magánvállalkozók saját gépeikkel, eszközeikkel dolgoznak és a Városgazda Kft. is saját eszközállományával közreműködik majd. 

A kisgyerekes családoknak nagyszerű program lehet március 4-ei kórházkert takarítás, hiszen a több százéves ritkaságokat is tartogató kertben Bognár Balázs segítségével, folytatják a négy éve kihelyezett madárodúk rendbetételét, lecserélését is. 

A szervezők 8.30-tól várják az önkénteseket, akiket arra kérnek, hogy az időjárásnak megfelelően öltözzenek fel és vigyenek magukkal saját eszközöket, akár gereblyét, metszőollót. Az akcióval kapcsolatos további információ a Gyertek be a Kórházkertbe! Facebook oldalon található. Kérdés esetén Juhász Márton, Szarka György és Jankó László is rendelkezésre áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában