Jótékonysági rendezvény

2023.02.23. 10:31

Udvari játékokat kap a bokodi iskola

Több mint 120-an lépték át a napokban a bokodi művelődési ház küszöbét, hogy a részt vegyenek a farsangi retró diszkóval egybekötött jótékonysági rendezvényen.

W. Zs.

Forrás: bokod.hu

A maskarában érkező vendégek üdvözlőitalt kaptak. A belépők, a támogatójegyek és a tombola is egy célt szolgált: vásárlásukkal a bokodi Móra Ferenc Általános Iskolát lehetett támogatni. Világi-Kollár Gabriellának, a szülői munkaközösség vezetőjének értékelője szerint minden várakozást felülmúlt a résztvevők létszáma, és további jó hírrel is szolgált a bevétellel kapcsolatban: összesen félmillió forint gyűlt össze aznap este.

A jótékony forintoknak már meg is van a helyük: játékokat és sporteszközöket vásárolnak, amelyek az oktatási intézmény udvarára kerülnek. Gabriella ezúton is szeretné megköszönni mindenki segítségét, és végtelenül büszke a bokodiak összefogására. A főszervező a közeljövő terveiről elárulta, hogy hasonló jótékonysági eseményt szerveznek majd máskor is, ahol minden bizonnyal fontos szerep jut a lampionos díszletnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában