Felelősen

2023.02.20. 13:55

Iskolába ment a két blöki, Regina és Gergő, hogy okosabbak legyenek az árpádosok

Regina és Gergő rohant elénk, amikor az előadóba értünk. A két barátságos kutyus boldogan üdvözölt, majd sietve szaladt vissza a gazdájához. Ők voltak ugyanis a főszereplői a Tatabányai Árpád Gimnáziumban tartott szemléletformáló előadásnak, ahol egy osztály kaphatott hasznos információkat a felelős állattartásról. 

Kemma.hu

Regina és Gergő, a két mentett kutyus is sokat segít, hogy a fiatalok felelős gazdik legyenek

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

A Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány tagjai rendszeresen járják az oktatási intézményeket, s tartanak érdekes ismertetőket a témában. Mint az most kiderült, a két kutyus is nekik köszönheti az életét. Reginát egy pincéből vette magához az alapítvány kurátora, Zádoriné Csordás Valéria, amikor még pár hónapos volt. Ő és Bélik Béla sok hasznos információt osztott meg a hallgatósággal, de a programon részt vett Mátai Jolán is, valamint a rendőrségtől Bakonyi Katalin, aki a szabálysértésekkel kapcsolatos információkat osztotta meg a diákokkal. 

Kiemelték: ha jogtalan állattartásról van valakinek tudomása, akkor hívható a 112, a hatósági állatorvost és persze az alapítványt is a 70/884-3038-as számon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában