Segítség

2023.01.18. 19:00

Szombaton folytatódik az ételosztás Tatán

Tata Város Önkormányzata a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi Csoportjával együttműködve 2023 elején ismét melegétel és tartós élelmiszercsomagok kiosztásával segíti a nehéz helyzetben élő tataiakat.

A művelődési központ előterében várják a csomagok a rászorulókat

Az ételosztás az önkormányzat, valamint nagylelkű magánszemélyek és vállalkozások támogatásával heti rendszerességgel zajlik január 28-ig a Magyary Zoltán Művelődési Központban. Az együttműködéshez a tatai vendéglátósok összesen 2400 adag melegétel elkészítésével járulnak hozzá, emellett természetbeni és pénzügyi adományok segítik az élelmiszercsomagok összeállítását.  Tata Város Önkormányzata a szeretetszolgálat jótékonyságát kiegészítve, a hivatala, az intézményei és az alapítványai által számos formában segíti a hátrányos élethelyzetbe kerülő tataiakat, emellett 47 tatai vállalkozás és több száz óvodás családja csatlakozott a téli jótékonysági akcióhoz. Az önkormányzat év közben folyamatosan figyelemmel kíséri azokat, akik anyagi helyzetük vagy egészségi állapotuk miatt nehéz helyzetbe kerültek, ők kaptak meghívást a téli ételosztásra, melynek során heti rendszerességgel vehetik át az adományokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában