Életet az éveknek

2023.01.27. 18:45

Programdús év vár a tatabányai idősekre

A Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” vármegyei szervezetének vezetői értekezletet tartottak a vármegyeházán. Az idén különösen sokszínű lesz a rendezvénykínálat.

W. Zs.

Popovics György és Troják Frigyes

Vezetői értekezletet tartott a vármegyeházán a Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” vármegyei szervezete. Troják Frigyes, a szövetség elnöke kiemelte: az idén különösen sokszínű lesz a rendezvénykínálat, az idősebb generációt érintő és érdeklő témákat tűznek napirendre.

–  A legfőbb szempont az, hogy mit szeretne a tagság. Annyi bizonyos, hogy lesz újra Idősek Akadémiája, valamint játékos és sportrendezvények és mivel jó a kapcsolat a rendőrséggel, hasznos programokkal igyekszünk újra megszólítani a települések idős lakóit. Nagyon fontos cél, hogy a koruk miatt kiszolgáltatottabbak fel legyenek vértezve a rájuk leselkedő veszélyekkel, csapdákkal szemben – összegezte a megbeszélteket Troják Frigyes.

Az elnöki beszédben elhangzott az is, hogy mindemellett teret kapnak a kulturális rendezvények is. A Petőfi év apropóján például nagy hangsúlyt fektetnek az irodalmi összejövetelekre. Összességében sok kisebb volumenű rendezvényt szeretnének tartani, lehetőleg helyben és közel az érintettekhez.

A tanácskozáson jelen volt Romanek Etelka, a vármegye közgyűlésének alelnöke és Popovics György elnök is, aki az elmúlt évekhez hasonló szakmai és anyagi támogatásról biztosította a szervezetet, hozzájárulva az eredményes működéshez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában