Szociális és piaci elven

2023.01.12. 13:07

Megint lehet pályázni bérlakásokra Tatabányán

Pályázni január 26-ig lehet, hiánypótlásra január 30-áig van lehetőség.

Sugár Gabi

A polgármesteri hivatal szociális és piaci elven hasznosított bérlakás pályázatot hirdetett a webes felületein. A pályázatokat március 31-éig bírálják el. A dokumentumokat Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Ingatlangazdálkodási Irodájának kell címezni (Tatabánya Fő tér 8. (1. emelet)). Személyes ügyfélfogadáshoz nem szükséges, de van lehetőség időpontot foglalni a 34/515-730-as telefonszámon.

A lakáspályázatokat a személyes ügyfélfogadás mellett postai vagy elektronikus úton a  [email protected] címen is fogadja a hivatal, ezen felül pedig lehetőség van a Fő tér 6., illetve Fő tér 8. szám alatti bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokba is bedobni.

A szociálisan pályázható ingatlan a Verebély utcában, a piaci elven hasznosított bérlakás a Dr. Vitális utcában található. Azonos ajánlás esetén sorsolás útján történik a bérlő kiválasztása. A bérleti szerződés 10 évre szól. A benyújtott jövedelemigazoláson szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában