Szimuláció

2023.01.15. 20:09

Látványos bemutatót tartottak a környei önkéntes tűzoltók a Vértes Kapujában

A bemutató előtt egy árokba csúszott buszt is kimentettek az önkéntesek.

Kemma.hu

Műszaki mentés köztben a Környei Önkéntes Tűzoltók

Forrás: Facebook/Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, óriási volt az érdeklődés a második alkalommal megrendezett Csákányosi Disznótoron a Vértes Kapujában. A szervezők meghívására a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is ellátogatott a rendezvényre, akik műszaki mentő és tűzoltási bemutatót tartottak a közönségnek, adta hírül Facebook oldalán az egyesület. 

A műszaki mentési bemutató során egy közlekedési baleset következtében a gépjárműben rekedt személy mentését és egy „elektromos” gépjármű tűzének oltását szimulálták a lánglovagok. 


Bemutatósorozat megkezdése előtt a rendezvényközpont bejáratánál egy autóbusz a vízelvezető árokba csúszott, árok irányába megdőlt, hátsó tengelye a felnedvesedett talajban megsüllyedt, az úttesten forgalmi akadályt képzett. Az egység, a Turul Mentőcsoport tagjaként a forgalmi akadályt megszüntette, az autóbuszt az árokból kimentette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában