Csoda

2022.12.22. 11:20

Videós interjúban mesélte el a dömösi Kata, hogyan élte túl a horrorbalesetét

Megdöbbentő és tanulságos videóinterjút adott a Magyar Közútnak az a dömösi fiatal nő, aki két kamion közé szorult autójával és a csodával határos módon élte túl a balesetet. Többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a megnövekedett ünnepi forgalomban nagyobb odafigyelésre lenne szükség.

Takács Zoltán

Forrás: Magyar Közút Zrt

Három hete volt a második születésnapja. Legalábbis ezt írta a legnépszerűbb közösségi oldalon a dömösi Tömösközi Kata, aki egészen hihetetlen szerencsével élte túl az utóbbi hetek egyik legszörnyűbb balesetét. Most részletesen mesélt a történtekről a Magyar Közút legújabb videójában is.

Döbbenetes higgadtsággal idézte fel azt az átlagosnak induló szerdai napot, amikor november 16-án útnak indult édesanyjához Békéscsabára. Szolnokig jutott, hiszen a 4-es főúton található Szent István hídon az autójába hátulról becsapódott egy kamionos. Ezzel belökte őt az előtte megálló másik kamion pótkocsija alá. A fotók tanúsága szerint ezt a balesetet szinte lehetetlen volt túlélni, ám Katának sikerült. 

Történetével a Közút arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy az ünnepek alatt várhatóan megnövekedett forgalomban is mindenki fokozottan figyeljen az utakon, hiszen Kata esetéből is látszik, hogy mindössze pár másodperc is elég, hogy megtörténjen a baj.

Kata nem csak a Magyar Közútnak adott videójával hívta fel a figyelmet a a hasonló esetek elkerülésére, hanem a közösségi oldalán is meg szürreális történetét, hogy felhívja a figyelmet a felelősségvállalásra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában