Támogatás

2022.12.09. 19:48

112 milliós támogatásból fejlesztett a piliscsévi cég

Pénteken Kosztkáné Rokolya Bernadett polgármester, Erős Gábor országgyűlési képviselő és Manhertz Zoltán, a Point Marketing Kft. ügyvezetője szalagátvágással avatta fel a vállalat új raktárcsarnokát.

W. P.

Klányi Tamás és Manhertz Zoltán beszélt a rendszer működéséről

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Mint arról korábban beszámoltunk, a cég mintegy 112,2 millió forintnyi összeget nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) keretében a modern üzleti és logisztikai kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseinek támogatására. Manhertz Zoltán elmondta, hogy az épületben egy 1008 raklap áru tárolására és a szállítások kiszolgálására alkalmas modern, félautomata, úgynevezett „schuttle” rendszerű, Dexion tároló állványrendszer kapott helyet. A projekt keretében három raklapmozgató gépet is vásároltak.

Erős Gábor szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelten fontos a munkaerőpiac megtartása és bővítése. Az országgyűlési képviselőhöz hasonlóan Kosztkáné Rokolya Bernadett is köszönetet mondott a vállalatnak a beruházásért, hiszen az ipari parkban megvalósuló fejlesztések Piliscsév fejlődéséhez is hozzájárulnak.

Erős Gábor, Kosztkáné Rokolya Bernadett és Manhertz Zoltán átvágta a szalagoz
Fotós: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

 

 A szalagátvágás után Klányi Tamás raktárvezető mutatta meg a rendszer működését.

Klányi Tamás bemutatta a rendszer működését
Fotós: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában