Segítségnyújtás

2022.12.18. 16:00

Most télen is osztják a melegételt Tatán

A városháza Fischer-termében ülésezett a Tatai Kistérségi Szociálpolitikai Kerekasztal. Többek között a sor került a kerekasztal tagjainak idei tevékenységét összegző tájékoztatókra is.

Goletz-Deák Viktória

Forrás: tata.hu

Mint arról a tata.hu ír, az ülés egyik napirendje a Tatai Járás Települései Szociális Szolgáltatástervezési Koncepciójának felülvizsgálata volt, az észrevételek, javaslatok szóbeli ismertetésével. Az éves tevékenységüket is összegezték a találkozón, és volt is mit értékelni, hiszen a szociális területen dolgozók munkája az elmúlt évek alatt még inkább felértékelődött, a járvány, a háború és az energiaválság okán egyaránt.

– Minden tatai nevében hálás köszönet azoknak, akik segítenek a rászorulóknak – mondta Michl József polgármester, hozzátéve, hogy minden segítség számít, például most, a téli időszakban az önkormányzat több, mint 100 családnak szállított már ki szociális tűzifát, valamint idén is megszerveztük decemberre és januárra a heti melegétel és élelmiszer csomag osztást a Máltai Szeretetszolgálattal, tehát igyekszünk annak a 100-150 tatai családnak segíteni, amelyek rászorulnak a támogatásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában