Meglepő fordulat

2022.12.29. 12:10

A korábbi befutó visszalépett, újra gazdára vár a nyergesi művelődési ház igazgatói széke

Sokakat meglepve a korábbi pályázat befutója, az intézmény vezetője, Kákonyi Gellért nem fogadta el a megbízatást.

F. K.

Forrás: Google Maps

Egyhangú szavazattal döntöttek az önkormányzati képviselő-testület tagjai egy megismételt pályázat kiírásáról az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói feladatainak ellátására. Öttagú bizottság fogja véleményezni a beérkező anyagokat, illetve meghallgatni a jelentkezőket.

Az ötösfogat tagja a kulturális, köznevelési és sportbizottságból Horváth Dániel (elnök) és Lohner Ilona, Mihelik Magdolna polgármester, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete képviseletében Schmölcz Margit és egy kulturális szakértő. A döntés előzményei közé tartozik, hogy a korábbi pályázat befutója, az intézmény vezetője, Kákonyi Gellért nem fogadta el a megbízatást.

A sokakat meglepő visszalépést a próbaidő kikötésével, illetve határozatlan idejű jogviszonyának határozott idejűvé történő átalakításával indokolta. Szintén egyhangú voksolással fogadták el a képviselők Mihelik Magdolna tájékoztatóját a lejárt határidejű korábbi tizennégy határozat sorsáról, illetve az előző ülés óta eltelt időszak eseményeiről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában