Tájékoztatás

2022.11.23. 06:59

Tatabányaiak figyelem: lezárások lesznek a Bánhida-Sárberek csomópont építése miatt

A Bánhida – Sárberek városrészeket összekötő útfejlesztés munkái miatt újabb közlekedési korlátozások várhatóak – adta hírül a város közösségi oldalán.

Sugár Gabi

A hétvégén, november 26-án, szombaton 09 és 15 óra között a sárberki gyűjtőút a Köztársaság úti kereszteződéstől a Fellner Jakab Technikum és Szakképző Iskoláig mindkét irányból lezárják az utat. A menetrend szerinti autóbuszok közlekedési útvonalának módosításáról majd a T-busz honlapján tájékozódhatnak (tbusz.hu). az utasok. Az útzár időtartama alatt a Milleniumi park, Csónakázó-tó csak a Köztársaság út felől lesz megközelíthető.

Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a munkálatok elvégzését, úgy a lezárásra november 28-án, hétfőn, 9 és 15 óra között is számítani kell. November 29-én, kedden pedig félpályás lezárásokra kell készülni a fenti útszakaszon, jelzőlámpás irányítás mellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában