Biztonság

2024.05.22. 19:00

Döntöttek a fekvőrendőrről

Gyorshajtók miatt aggódtak a tataiak. A Zrínyi utca lakói aláírást gyűjtöttek a fekvőrendőrök miatt. A bizottság most döntött a kérésükről.

Goletz-DeáK Viktória

Szerdai ülésükön döntött a a Pénzügyi, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság a tatai Zrínyi utca lakóinak kéréséről. A környéken élők ugyanis aggódtak a gyorshajtók miatt, ezért aláírást gyűjtöttek, hogy fekvőrendőr lassítsa utcájukban a forgalmat. 

Gyorssajtók miatt aggódtak a tataiak. A Zrinyi utca lakói aláírást gyűjtöttek a fekvőrendőrök miatt. A bizottság most döntött a kérésükről.
A lakók aggódtak a gyorshajtók miatt, kérésükre az önkormányzat fekvőrendőrt telepít az utcába
Fotó: 24 Óra/Google Maps

Boglári Zoltán, a bizottság elnöke a Kemma.hu kérésére szerda délután elmondta, hogy végül jóváhagyták a lakók kérését: forgalomcsillapító bordákat telepítenek a Zrínyi utcában, szám szerint kettőt. 

További fekvőrendőrökről döntenek

Hozzátette: hogy ez csak a Zrínyi utcát érinti, amit eddig forgalmi rend szempontjából együtt kezeltek a Bacsó Béla lakóteleppel. Hogy a tömböknél is szükséges-e fekvőrendőr elhelyezése, arról majd külön fognak dönteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában