Jótékonykodás

2022.11.02. 18:15

Hatalmas könyvadománnyal támogatták a tatabányai terepjárósok jótékonysági akcióját

Hamarosan kezdetét veszi a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület negyedik jótékonysági könyvvására. Az eseményre nemrégiben egy nagylelkű felajánlás is érkezett, amiért rendkívül hálásak az önkéntesek.

Sz.D.K.

Hatalmas könyvadománnyal támogatták a tatabányai terepjárósok jótékonysági akcióját

Forrás: beküldött

A negyedik jótékonysági könyvvásárra készülnek nagy erőkkel a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai, amelyről Körösladányi Zsombort, az egyesület elnökét kérdeztük.

– Az ünnepének közeledtével ismét egy négy napos jótékonysági könyvvásárt tartunk a tatabányai József Attila Megyei és Városi Könyvtárban november 15-től egészen 18-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében, azaz reggel kilenctől este hét óráig. Az elmúlt időszakban sok kedves felajánló jóvoltából már összegyűlt pár ezer darab könyv és dvd. A közelmúltban azonban nagy meglepetésünkre Oszter János, – aki már az előző könyvvásárainkat is segítette – ismét felajánlotta a könyveit –  mondta Körösladányi Zsombor.

A könyvvásáron egyébként ismét jelképes, 100 forintos darabáron lesznek a könyvek, amelyek ellenértéket a kihelyezett adománydobozba kell bedobnia a vásárlóknak. Az összegyűlt összeget az egyesület fenntartási költségeinek finanszírozására fogják fordítják az önkéntesek.

– Emellett, hogy ha valaki szeretné még támogatni az egyesületünket, akkor többet is elhelyezhet a dobozban. A könyvek ismét témák szerint lesznek kihelyezve, így könnyebben eligazodnak majd a könyvszeretők. Az biztos, hogy egyebek mellett gyerek és ifjúsági könyvek, szakácskönyvek, regények és lexikonok is várják majd új gazdáikat – tette hozzá az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában