Fókuszban az egészség

2022.11.15. 09:00

Szűrővizsgálatokkal és megelőzéssel őrzik a dolgozók egészségét a tatabányai gyárban

Az AGC vállalatcsoport világszerte nagy hangsúlyt fektet dolgozói egészségmegőrzésének támogatására. Így van ez az AGC Glass Hungary Kft. tatabányai gyárában is.

M. K.

A mellrák elleni küzdelemhez kapcsolódik az AGC-s dolgozók flashmobja

Forrás: Beküldött

– Csatlakozva az októberben meghirdetett mellrák elleni küzdelem kampányához, vállalatunk a Tatabánya-Környe Ipari Parkban található telephelyén emlőultrahang vizsgálatot biztosított női munkatársainak –  mondja Sabján László ügyvezető igazgató. 

– A szűrés fontosságának hangsúlyozására és a lehetőség promóciójára csaknem 40 dolgozó bevonásával egy flashmob-ot is szerveztünk, ezzel is kifejezve elkötelezettségünket is a kampány mellett. Más vizsgálatok is voltak, nyáron több alkalommal méhnyakrákszűrést, szeptemberben pedig vérvételt szerveztünk, szintén a telephelyen. Novemberben a bőrgyógyászati szűrővizsgálatokon való részvétel lehetőségét biztosítjuk a cég munkatársainak. A  megelőzésre is figyelmet fordítunk és a Movember mozgalomhoz csatlakozva versenyt hirdettünk a bajszot növesztő kollégák között. 

– A dolgozók nagy számban vettek részt ezeken a lehetőségeken – tette hozzá Sabján László. – Úgy tervezzük, hogy jövőre hasonló, az egészségmegőrzést támogató "akciókat" indítunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában