Jótékonyság

2022.11.15. 19:55

Adománygyűjtő kampányt indít a Majki Népfőiskolai Társaság

Sajtóreggelire várta november 15-én kedden a megye civil szervezeteit és a média képviselőit a Majki Népfőiskolai Társaság, mint a Komárom-Esztergom Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa.

S. G.

Tájékoztatót tartottak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fljasz Péter

A Kós Károly utcai székházban Mecseki Melinda, a szervezet vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette a kárpátaljai közösségeknek indított országos adománygyűjtő kampányt. A nagyszőlősi idősek otthonának és árvaháznak gyűjtenek tartós élelmiszereket, higiéniai termékeket, fertőtlenítőszereket. Tatabányán a központban, Tatán a rendházban, Oroszlányban a Kölcsey művelődési házban, és Esztergomban, a Kapcsolatok Házában várják az adományokat november 29-éig. A szervezők kérik, hogy hatósági áron vásárolt termékeket ne hozzanak, mert azokat nem lehet kivinni az országból. 

A rendezvényen részt vett a Péliföldi Örökzöld Egyesület, a nemrégiben alakult Tornyópuszta Fejlődéséért Egyesület, valamit a Móricz János Kulturális Egyesület képviselője. Rövid bemutatkozás után Bereznai Csaba, a Majki Népfőiskolai Társaság önkéntese már a további együttműködési lehetőségek területeiről szólt. Kiemelte: a személyes kapcsolatok során, a beszélgetések alkalmával rajzolódik ki a képzések tematikája.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában