Sztárban sztár leszek

2022.10.10. 07:00

Videó: a komáromi énekes továbbjutott, Majka nagyon büszke rá

László Attila, a TV2 Sztárban sztár leszek első élő show-jában is elkápráztatta a nézőket, és a zsűri tagjait. A komáromi énekes ezúttal az izraeli énekesnő, Netta bőrébe bújt.

K. D.

László Attila felrobbantotta a Sztárban Sztár Leszek! színpadját

Forrás: Borsonline.hu

László Attila a középdöntőben Joe Cocker érces hangját és sajátos külsejét testesítte meg. Akkori produkciója "széket ért", és azt meg is őrizte, így ott lehetett a vasárnapi élő show-ban. A Majka csapatát erősítő fiatalember most sem vállalkozott egyszerű feladatra, ugyanis az Euróvíziós Dalfesztivál 2018-as győztese, Netta alakjában érkezett a színpadra, és az akkori nyertes Toy című dalát adta elő.

A zsűri tagjai elismerősen szóltak László Attila produkciójáról. A tatai énekes, Pápai Joci is dicsérte, Tóth Gabi úgy azt mondta, Attila először szerepelt élő show-ban, játszott, élvezte az előadást, közben egy nehéz dalt, férfiként énekelt. Köllő Babett tökéletesnek nevezte a hangutánzást.

Majka sem spórolt az elismerő szavakkal: 

Haver, tökéletesen hoztad ezt az egészet, nagyon büszke vagyok rád. A mély víz, olyan mély víz volt neked, hogy ígérem, jövő héten sokkal, de sokkal kényelmesebb szituációba foglak hozni. Csodálatos produkció volt, sokkal nagyobb nagyobb tapsot érdemelsz, mint bármelyik zsűritag

– fogalmazott.

László Attila három kilencest zsebelt be a zsűritől, vagyis az elérhető 30 pontból 27-et kapott. Majka, a csapat főnöke nem szavazhatott. A gútai származású, az észak-komáromi Selye János Gimnázium egykori tanulója, Timea Göghova ezúttal Freddie Mercury-ként lépett közönség elé, és hatalmas sikert aratott, 30 pontot kapott a zsűritől.

Viszont a pontszámokat követően senki sem érezhette magát nyeregben, ugyanis a nézők szavazatait is várták a műsor készítői. Az adás végén kiderült, hogy László Attila ott lesz a jövő vasárnapi második élő show-ban is. Nagy meglepetésre Timea Göghova nem folytathatja a küzdelmeket. László Attila a jövő héten Kasza Tibit testesíti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában