Esztergom

2022.10.20. 07:00

Védjeggyel segítik a régió helyi termelőit

Védjegypályázatról szóló felhívást tett közzé október 17-én közösségi oldalán az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás.

P. Z.

A pályázatot az Ister-Granum Eurorégióban működő és terméket vagy szolgáltatást előállítók részére írták ki. Mint a szervezet honlapján is olvasható: „A Védjegy az Ister-Granum Eurorégió több mint 100, részben magyarországi, részben szlovákiai településének esszenciája, mely magában hordozza azt az értéket, melyet ez a térség őriz, és tovább kíván adni az utókornak.”

Az EGTC már alapításától kezdve azon munkálkodik, hogy a fent jelzett szlovákiai és magyarországi területen, mely eurorégió, a helyi termelőknek és helyi szolgáltatóknak, kézműveseknek színvonalas, korszerű infrastruktúrát és hatékony piaci szereplést elősegítő folyamatokat alakítsanak ki. A védjegypályázat egy újabb lépcsőfok lehet ebben a közel húszéves folyamatban. A most kiírt védjegypályázatról az istergranum.eu oldalon vagy az [email protected] címen lehet tájékoztatást kapni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában